Öppna ateljéer på Ångpannegatan 4 och 5.

admin Aktuellt Kommentera

I anslutning till GIBCA ( Göteborg International Biennal for Contemporary Art) och GIBCA Extended öppnar 17 konstnärer sina ateljéer lördagen 14 september kl 14-19 Ångpannegatan 4 och 5. Även Ångpannegatans Processer hållet öppet för att visa vart projektet befinner sig i nuläget och vad som händer i området. Ångpannegatans Processer gör även en vandring med koppling till temat: Entangelment. En Labyrintvandring på Backaplan med omnejd och kopplar ihop de platser konstnärerna identifierat i projektet. Vi utgår från ÅP-lokalen på Ångpannegatan 5. söndagen 29 sept kl 12. Vi är klara ca kl 14 med möjlighet att dricka en kopp kaffe i lokalen efteråt.

Besök oss…

admin Aktuellt

Projektlokalen på Ångpannegatan 5 är öppen för besökare som är intresserade av konstnärliga processer och utvecklingen av området. Kontakta oss på förhand för att boka ett möte eller titta in spontant.  

Kulturutbyte Göteborg – Minsk

admin Aktuellt

  Ångpannegatans Processer har inlett ett kulturutbyte med konstnärer i Minsk. Projektet besöker Vitryssland början av juni för att delta i workshopen ”Designing the parallel society” och ett seminarium som organiseras av STATUS Project (statusprojekt.net). Under besöket kommer Ångpannegatans Processer att presentera projekt på Backaplan tillsammans med Frihetsförmedlingen (Frihetsformedlingen.se)